employer

About “Jaleesa Fraccola”

Det är svårt att säga vad som gör en bra pokerspelare tills du har spelat ett tag. Vad gör en bra pokerspelare? Här är några observationer jag gjorde: När man spelar mot högreaktiva spelare (som är de som viker när deras kort inte ser bra ut), vinner bra spelare alltid. Hur mycket pengar som förloras beror på många faktorer som antalet spelare, hur lång tid det tar att slutföra ett spel, hur mycket pengar som deponeras i ett spelarkonto och en massa andra saker.

Om en pokersida inte tar ut spelare en husavgift då de förlorar pengar varje gång de spelar. Om du ska vara en bra spelare, måste du lära dig grunderna. Som jag sa ovan, sw.poker-files.com det viktigaste som pokerspelare behöver vara bra på är att veta när man ska vika. Om du inte har lärt dig att använda några grundläggande poker matematik för att hjälpa dig att fatta det beslutet, då jag är rädd att du kommer att vara en död förlust. Börja med lägre insatser och gradvis flytta upp som färdigheter förbättras möjliggör en mer kontrollerad progression.

Att identifiera mjuka spel och undvika hårdare motståndare bidrar till en högre chans till lönsamhet. Strategiskt spelval är nyckeln. Spela inte bara ett spel per kväll. Spela minst 20 händer per natt För ett par timmar. Spela inte bara några händer per natt. Gör det igen nästa kväll. Om du spelar online poker, kan du göra detta genom att spela konsekvent. Spela i åtta timmar och spela för nio. När du spelar fyra timmar, spela fem.

Om du kan spela poker i mer än åtta timmar, ännu bättre. När du spelar sex timmar, spela sju. När du kan spela konsekvent i två timmar, öka din speltid med ytterligare två timmar. Öka den tid du spenderar spela poker varje vecka. Gör det tills du kan göra det under längre perioder. Alla de bästa betygsatta pokerutbildningsprogrammen hjälper dig att få kontroll över dina känslor så att du kan koncentrera dig under vilket spel som helst.

Online poker träning är ett bra sätt att förbereda dig för de spel du kommer att spela senare på Jag är inte riktigt säker på vad som gör en bra spelare. Kanske en bra spelare är en som får tur oftare än de andra. En sak jag vet är att en spelare som tjänar mycket pengar när han vinner, och förlorar mycket pengar när han förlorar, är en som gör bra i poker termer. Du bör alltid börja spela limit hold’em spel eftersom det är ett bra ställe att lära dig din väg runt spelet.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.