employer

About “Mathias Ivie”

Hogyan működik a fogadási folyamat a pókerben?

Egy másik dolog a módszer összehajlásával kapcsolatban az, hogy ha a játékos egy átlagos értékpárral (10 és deuces, ha számít) összehajlik, és a kereskedőnek nincs flush vagy egyenes táblája, ez rossz képet adhat a játékosnak néha egy kiszámított mozdulatot tesz, és összehajlik az egész kéz. Ilyen esetekben nem lehet csak hagyni, hogy mások csak egy kézben nyerjenek, nekik van tudásuk a többi kézről, igaz? Íme néhány kérdés, amit fel kell tennie magának, mielőtt úgy dönt, hogy összecsukja: Volt-e, amire szükség volt a kéz folytatásához?

Ezekben az időkben a döntés, hogy összecsukja gyakran helytelen. Hány emelést kapok most? Számos példát találhat az online poker összecsukható helyzetekre a különböző fórumokon. Javasoljuk, hogy olvassa el a megbeszélést, és döntsön saját maga Mit csináltam a kezemben lévő erőforrásokkal? Vannak esetek, amikor a kezét úgy gondolja, hogy hosszú távon előrébb lesz, amikor valójában ez időpocsékolás lehet. A kezed összecsukása nagyon fontos a bankrollod számára.

És ez is egy bonyolult döntés, mert meg kell, hogy az értékelés alapján több tényező, mint csak egy kéz. A legtöbb esetben a rake 30% -ban kerül kiszámításra. Ez nem a rake tetején van, ez egy másik díj (lehet nevezni kedvezményt, de szinte biztosan tartalmaz egy jelölést). Szintén egy százalékos adóval kell foglalkoznia. A játék célja, hogy megnyerjük a potot, ami az összes fogadás összege, amely a játék során történt.

Poker a készség, a szerencse és a pszichológia játéka. Ahhoz, hogy megnyerjük a potot, meg kell, hogy legyen a legjobb kéz, vagy meggyőzni az ellenfeleket, hogy fold. A játékosok követik őt, hogy újra emeljék az egész potot. Ily módon, amikor a flop két tíz és egy kilencből áll, és az osztó felkártyája kettő, két játékos hajtja a kezét. Amikor a játékosok nem biztosak a játékukban, és a fedélzet nem adja meg nekik a megfelelő kártyát a kívánt eredményhez, egyes játékosok fontolóra veszik a hajtást, mielőtt bármilyen cselekvés, például a flop játék megtörténne.

Módszer: Összecsukja még akkor is, ha nincs olyan kéz, amely jó az egész mezővel szemben. A játékos úgy gondolja, hogy rossz keze van, mert a kezét már felhívták, és nem kellett fogadnia. Egy adott játékos rosszul érzi magát a kezével kapcsolatban, ezért úgy dönt, hogy mindegyiket összehajolja, amíg csak egy marad, és mindet fogad, amelyben egy másik játékosnak ideje felemelni mindent. Például, mondjuk 4 játékos az asztalnál, és ők csak eldöntik, hogy melyik kell menni minden egyes kézben.

Amikor egy játékos kap egy hívást egy Pot Flop-ban, és csak néhány kártyát tárnak fel, miután lapos hívást kaptak, a játékosoknak, akik ezt a műveletet hívták, teljesen össze kell hajtaniuk a kezüket, ha az ellenfél nem tett fogadást a Pot Flop hívása után.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.